fager-au-logo-white_1200x1200
items in cart, view bag

Integritetspolicy

ALLM√ĄNT
F√∂r oss p√• Fagerdesign AB med organisationsnummer 559173-8074 (‚ÄúFagerdesign‚ÄĚ, ‚Äúvi‚ÄĚ, ‚Äúv√•r/v√•rt/v√•ra‚ÄĚ eller ‚Äúoss‚ÄĚ) √§r det viktigt att dina personuppgifter hanteras p√• ett tryggt och s√§kert s√§tt enligt reglerna i dataskyddsf√∂rordningen, GDPR, The General Data Protection Regulation.
Fagerdesign är personuppgiftsansvarig för användningen av dina personuppgifter och ansvarar för att användningen sker i enlighet med tillämplig lagstiftning.
Vi uppmuntrar dig att läsa igenom informationen noggrant. Om du har några frågor om hur dina personuppgifter hanteras är du välkommen att kontakta oss. Våra kontaktuppgifter finns i slutet av policyn.

VILKA PERSONUPPGIFTER SAMLAR VI OCH N√ĄR G√ĖR VI DET?
Vi samlar in personuppgifter när du genomför ett köp via vår webbplats, skapar ett användarkonto, kontaktar vår kundsupport eller när du besöker vår webbplats. Till sådana personuppgifter räknas namn, adress, e-postadress, telefonnummer, IP-adress, webbplatsanvändning samt annan information som du frivilligt lämnar till oss.

√ĄNDAM√ÖL, R√ĄTTSLIG GRUND OCH LAGRINGSTID
Dina personuppgifter lagras bara så länge som det krävs för att uppfylla ändamålen med hanteringen, eller så länge som vi måste lagra dem enligt lag t.ex. bokföringslagen.

Köp på vår webbplats
√Ąndam√•l: Vi behandlar dina personuppgifter f√∂r att kunna hantera och leverera din best√§llning samt f√∂r att kunna ge dig information om din leverans och/eller eventuella returer och reklamationer.
Rättslig grund: Avtal.
Lagringstid: 36 månader efter ditt köp.

√Öter i lager funktion
√Ąndam√•l: I det fall du valt att registrera din e-postadress f√∂r att f√• reda p√• n√§r en produkt √•ter finns i lager s√• behandlar vi dina personuppgifter f√∂r att kunna skicka dig ett automatiskt e-postmeddelande n√§r produkten √•ter finns i lager.
Rättslig grund: Samtycke
Lagringstid: Uppgifterna sparas tills du återkallar ditt samtycke eller som längst i 36 månader.

Bett quiz
√Ąndam√•l: I det fall du valt att registrera din e-postadress f√∂r att genomf√∂ra v√•rt bett quiz s√• behandlar vi dina personuppgifter f√∂r att kunna erbjuda dig personlig hj√§lp av val av bett.
Rättslig grund: Samtycke
Lagringstid: Uppgifterna sparas tills du återkallar ditt samtycke eller som längst i 36 månader.

Skapande av användarkonto
√Ąndam√•l: Vi behandlar dina personuppgifter f√∂r att kunna uppr√§tta och administrera ditt anv√§ndarkonto som √§r m√∂jligt att skapa i kassan n√§r du genomf√∂r ditt k√∂p.
Rättslig grund: Avtal.
Lagringstid: Uppgifterna sparas under hela avtalsförhållandet och upp till 12 månader från det att avtalet sades upp eller avslutades.

Kontakt med vår kundsupport
√Ąndam√•l: N√§r du kontaktar oss via via e-post, chatt, telefon eller sociala medier s√• behandlar vi dina frivilligt l√§mnade uppgifter f√∂r att kunna erbjuda dig hj√§lp och svara p√• dina fr√•gor. Vi anv√§nder dina personuppgifter f√∂r att hantera f√∂rfr√•gningar fr√•n dig via v√•r kundservice, via e-post, v√•r chattfunktion, telefon och sociala medier.
Rättslig grund: Avtal.
Lagringstid: 36 månader från det att respektive ärendet har fått en slutgiltig lösning.

Direktmarknadsföring (e-post, sms och sociala medier)
√Ąndam√•l: Vi behandlar dina personuppgifter f√∂r att g√∂ra √•termarknadsf√∂ring via e-post, sms och sociala medier.
Rättslig grund: För allmän och segmenterad marknadsföring s.k. profilering, information och erbjudanden baserar vi vår behandling på en intresseavvägning då vi bedömer att vårt intresse överväger ditt intresse av skydd för dina personuppgifter
Lagringstid: Du kan när som helst kräva att vi slutar att använda dina personuppgifter för direktmarknadsföring. Du kan själv avregistrera dig från våra utskick direkt i våra e-postutskick, sms eller via kontakt med vår kundtjänst.

Besök på vår webbplats
√Ąndam√•l: N√§r du anv√§nder v√•r webbplats hanterar vi dina personuppgifter i syfte att f√∂rb√§ttra v√•r webbplats, analysera anv√§ndarbeteende och f√∂r att g√∂ra √•termarknadsf√∂ring via sociala medier och andra displayn√§tverk.
Rättslig grund: Samtycke
Lagringstid: Läs mer under avsnittet cookies.

COOKIES
Cookies är små textfiler eller delar av information som lagras på din dator eller mobila enhet (t.ex. smartphone eller läsplatta) när du besöker vår webbplats. De flesta webbläsare låter dig blockera cookies via dess inställningar. Det är dock nödvändigt att använda cookies för att vi ska kunna tillhandahålla vissa funktioner, och om du väljer att neka cookies kan funktionerna på webbplatsen bli begränsade. Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla grundläggande funktioner på vår webbplats, samt för att analysera hur vår webbplats används. Vi delar också information om hur du använder vår webbplats med våra samarbetspartners för sociala medier, annonsering och analysering.

Vanliga cookies kan delas in i två huvudtyper med olika lagringstid:

Permanenta cookies som ligger kvar på besökarens dator under en bestämd tid.
Sessionscookie som lagras tillfälligt i datorns minne under tiden en besökare är inne på en webbsida. Sessionscookies försvinner när du stänger din webbläsare.
Se specifikation över våra cookies inklusive lagringstid

DINA R√ĄTTIGHETER
Du har vissa rättigheter enligt dataskyddsförordningen. Om du vill nyttja någon av dina rättigheter kan du kontakta oss via kontaktuppgifterna i nästa avsnitt.
Tillg√•ng till dina personuppgifter ‚Äď du har r√§tt att f√• en bekr√§ftelse p√• om vi behandlar dina personuppgifter och ett utdrag √∂ver vilka uppgifter som behandlas.
Beg√§ra r√§ttelse ‚Äď du har r√§tt att f√• felaktiga uppgifter r√§ttade.
Beg√§ra att raderas ‚Äď du har r√§tt att under vissa omst√§ndigheter f√• dina uppgifter borttagna.
Inv√§nda mot behandling som st√∂djer sig p√• v√•r intresseavv√§gning ‚Äď du har r√§tt att inv√§nda mot behandlingen av dina personuppgifter eller att behandlingen begr√§nsas.
R√§tt till dataportabilitet ‚Äď du har r√§tt att kr√§va att personuppgifter flyttas fr√•n oss till ett annat f√∂retag, myndighet eller organisation. Denna r√§ttighet √§r begr√§nsad till uppgifter som du sj√§lv tillhandah√•llit oss.

VILKA KAN VI BEH√ĖVA DELA DINA PERSONUPPGIFTER MED?
För att uppfylla ändamålen med vår behandling av dina personuppgifter behöver vi dela dina personuppgifter med olika tjänsteleverantörer. Tjänsteföretagen får bara behandla dina personuppgifter i enlighet med våra instruktioner och de får inte användas för deras egna syften. För att hantera och administrera din order via hemsidan använder vi oss av olika betalningsleverantörer. För att kunna erbjuda dig Klarna, Paypal, Stripe och Swish som betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, Paypal, Stripe och Swish, för att dessa ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas, Paypals, Stripes egen Integritetspolicy. För att hantera och administrera din order använder vi oss av olika logistikleverantörer. Vi kan vidare behöva tillåta att våra leverantörer får åtkomst till dina personuppgifter när de utför tjänster på uppdrag av oss, främst när de tillhandahåller support och underhåll av IT-system, lagringstjänster samt marknadsföring.

KONTAKTUPPGIFTER
Om du har frågor som rör vår integritetspolicy eller som rör vår hantering av dina personuppgifter eller vår användning av cookies, eller om du vill åberopa någon av dina rättigheter enligt tillämplig integritetslagstiftning är du välkommen att kontakta oss på: info@fagerequestrian.com

KONTAKTUPPGIFTER
Om du har frågor som rör vår integritetspolicy eller som rör vår hantering av dina personuppgifter eller vår användning av cookies, eller om du vill åberopa någon av dina rättigheter enligt tillämplig integritetslagstiftning är du välkommen att kontakta oss på: info@fagerequestrian.com

REGISTRERA DIG F√ĖR ATT F√Ö V√ÖRT NYHETSBREV

Va först med att ta del av nyheter och erbjudande

F√ĖLJ OSS

@Fagerbits
@Fagerequestrian
fager-au-logo-white_1200x1200
Sweden / SEK